miércoles, 2 de mayo de 2007

CICLO DE PROYECCIONES EN LA SALA PARPALLO

Ciclo de proyecciones en la sala Parpallo, a partir del 16 de Mayo

Direccion Carrer Alboraia, 5. Al costat del convent de la Trinitat (València)
Tel: 34 963 614 415. Fax: 34 963 936 197

Dimarts a dissabte de 10 a 14 h. i de 16 a 20 h.
Diumenges de 10 a 14 h.

El llenç és la pantalla







Cicle de projeccions A partir del dimecres, 16 de maig

http://www.salaparpallo.es/nm2.asp?leng=3

És un cicle de cine i vídeo que investiga la relació entre el cine i la pintura des de diverses perspectives. Totes les pel·lícules evoquen la pintura des d'un punt de vista formal, a més d'investigar la història de la pintura, construir pintures fílmiques o especular sobre la capacitat de cine i pintura per a captar una realitat estable.







El cicle es dividix en tres categories. La primera estaria composta per documentals que partixen d'un quadre, un pintor o un moviment pictòric específic per a desenvolupar el seu discurs. La segona la formarien assajos personals en què la pintura és el referent visual i cultural bàsic que estructura el film. Una tercera secció la compondrien treballs experimentals en què la pantalla funciona literalment com un llenç privilegiant les qualitats sensorials del cine i el vídeo.

El programa El llenç és la pantalla ha sigut produït i coordinat pel Departament d'Audiovisuals del Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia, on es va celebrar entre el 22 de febrer i el 31 de març del 2007.

No hay comentarios: